Wil jij medewerkers, relaties of klanten voor je winnen?

Met Surpise! zet jij een persoonlijke video op een kaartje. Gepersonaliseerd, veilig en volledig naar jouw wens.

VRAAG JE PRIJS AAN

Altijd gepersonaliseerd

Jouw bedrijfslogo komt overal in terug! De kaart, de QR-code en het videoscherm. Zo staat jouw bedrijf altijd in de spotlight.

Volledig ontzorgd in opzet en onderhoud

Wij nemen al het werk voor je uit handen. Stuur ons de video en wij doen de rest. 

Vertrouwen en veiligheid gegarandeerd

Met ons eigen videoplatform zijn we volledig reclamevrij en tonen we nooit andere video’s. Wij garanderen de privacy van elke ontvanger.

Een kaart krijgen was nog nooit zo bijzonder

Hoe bied je menselijk contact op afstand als fysiek contact niet mogelijk is? Hoe zorg je voor een onvergetelijke ervaring waar jouw bedrijf direct aan wordt gekoppeld? Met een Surprise! kaart!

Met Surprise! zetten we jouw boodschap centraal door je persoonlijke video op een kaartje te zetten. De video is eenvoudig door elke ontvanger te bekijken door de QR-code te scannen. Zet het in voor de feestelijke momenten richting medewerkers, klanten en/of relaties.

Investeer in een lange termijn relatie

Onze Surprise! kaarten zijn altijd inclusief een gepersonaliseerde videopagina. Jouw logo en het design van de kaart komen hierin terug voor een unieke ervaring. Zo zorg je er altijd voor dat jouw bedrijf wordt gekoppeld aan een positieve emotie. Ideaal voor HR-afdelingen richting eigen medewerkers.

Met de mogelijkheid om interactieve elementen toe te voegen aan het videoscherm haal je altijd meer resultaat uit een contactmoment. De oplossing voor sales en marketing afdelingen die een persoonlijke benadering willen gebruiken om te investeren in een lange termijn relatie met klanten!

Het werkt super eenvoudig!

Stap 1

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij geven je direct een prijsindicatie.

Stap 2

Wij zetten alles op qua techniek, jij zorgt voor de video. Zo ben je volledig ontzorgd!

Stap 3

Wij koppelen je video aan de Qr-code. Dit kan ook als je de kaarten al hebt ontvangen.

Eigenlijk gewoon een
filmpje maken en opsturen!

Onze klanten

Use Case Albert Heijn

Voor Albert Heijn hebben we voor de kerstperiode speciale kaartjes gemaakt, zodat ze deze aan het kerstpakket van het personeel konden hangen. Grote filialen hebben zoveel medewerkers, dat het onmogelijk is om deze persoonlijk te overhandigen en via Surprise! konden ze toch een leuke en persoonlijke kerstgroet brengen.

Wil je een exclusieve kaart voor jouw bedrijf of wil je een eigen design aanleveren?
Wij kunnen altijd maatwerk leveren!

VRAAG JE
PRIJS AAN