eCommerce

Hoe zorg je voor een sterke binding met je klant, zodat ze fan worden van je bedrijf? Wat maakt dat ze opnieuw een bestelling plaatsen en niet kiezen voor de concurrent?

Jouw toonbank op afstand

Jouw glimlach is goud waard. Normaal gesproken zou je in de winkel de klant toch ook bedanken voor de aankoop? Face to face contact werkt en is de ideale manier om klanten sterker aan je te binden. Surprise! geeft je de mogelijkheid om de belangrijke functie van de toonbank te digitaliseren via een persoonlijke video. Versterk de binding bij elke aankoop!

Use Case Mamzel

Surprise! werd door Mamzel ingezet om meer traffic te genereren naar de webshop voor een herhalingsaankoop.

LEES MEER

Verzamel organisch meer reviews

Reviews waren nog nooit zo belangrijk om je business te laten groeien. Vaak breng je klanten op de hoogte via een mailtje, maar deze raakt al snel in de vergetelheid. Surprise! geeft je de mogelijkheid om jouw klanten direct een review te laten schrijven na het bekijken van jouw filmpje. Met een leuk filmpje vergroot je de kans op meer positieve reviews!

Heb jij nog een idee?

Surprise! kan o.a. ingezet worden door webshops, online dienstverleners en marketing bureaus. Misschien heb jij nog een leuk idee, we horen het graag!

NEEM CONTACT OP