Ook de ultieme klantbeleving bieden bij elke aankoop? Maak nu gebruik van onze tijdelijke introductiekorting!

Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Robin (links) en Patrick (rechts) en wij helpen bedrijven en ondernemers om te investeren in klantbehoud door de customer journey te verlengen met de ultieme klantbeleving.

Wij geloven in de kracht en combinatie van beleving, video en personalisatie. En dat allemaal op een interactief kaartje om het gevoel te geven dat je echt iets speciaals in handen hebt.

In een tijd waarin we steeds meer op afstand van elkaar leven, willen wij ervoor zorgen dat het persoonlijke contact tussen klant en bedrijf niet verloren gaat. Juist dit persoonlijke contact is een krachtig marketinginstrument.  

Inmiddels worden wij in korte tijd voor veel verschillende momenten ingezet door toonaangevende bedrijven. Het maakt ons super trots dat bedrijven en ondernemers de kracht van ons platform zijn gaan ervaren! 

Wij zijn een flexibel en gedreven team en gaan altijd voor persoonlijk contact. 
Hoe kunnen wij jou helpen?

Use Case

Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré en Surprise! willen de entertainment wereld van een nieuwe vorm van klantbeleving voorzien. De magie speelt zich af in het theater, maar hoe tof is het als je een stukje van de magie mee naar huis kan nemen? 

Surprise! heeft daarom een speciaal 'Carré-kaartje' ontwikkeld voor het grootste en bekendste theater van Nederland. Op dit kaartje stond een leuke videoboodschap van Bert Visscher om de bezoeker te bedanken voor zijn komst. Dit kaartje kreeg elke bezoeker na afloop van de voorstelling mee naar huis. 

Deze bedrijven hebben o.a. gebruik gemaakt van een Surprise! video

We zijn ontzettend trots dat Surprise! al door veel verschillende bedrijven is ingezet. Als extraatje bij een aankoop, als relatiegeschenk, als kerstpakket, als promotie en als extra beleving na een bezoek

Use Case

Makro kerstpakketten

Het moment van geven is minstens zo belangrijk als het geschenk zelf! In een tijd dat we steeds meer op afstand van elkaar leven, wordt het persoonlijke face-to-face contact steeds minder. De Makro, marktleider op het gebied van kerstpakketten, was op zoek naar de oplossing.

Op elk relatiegeschenk en kerstpakket van de Makro is daarom nu via Surprise! de mogelijkheid om een persoonlijke video toe te voegen. Het maakt elk geschenk een stuk persoonlijker om te ontvangen, zelfs op afstand!

Wij maken heel graag kennis met je!