Even voorstellen...

Hi! Wij zijn Robin en Patrick van Surprise! en wij geloven in de kracht van persoonlijk klantcontact. Wij willen het daarom voor elk bedrijf eenvoudig maken om dit te kunnen bieden op de momenten die jij belangrijk vindt!

Even voorstellen...

Hoi! Wij zijn Robin en Patrick en wij bij Surprise! geloven in de kracht van persoonlijk klantcontact. Wij willen het daarom voor elk bedrijf eenvoudig maken om dit te kunnen bieden op de momenten die jij belangrijk vindt! 

Onze visie is verbinding

Surprise! is gestart met het idee om het voor bedrijven eenvoudiger te maken persoonlijk klantcontact te bieden op de belangrijke momenten.

Al jarenlang missen we de kansen die digitalisering biedt om dit naar een hoger niveau te tillen en klanten om te buigen naar fans.

Om dit te veranderen bieden we een zelfstandig videoplatform waarmee je een persoonlijke video kan koppelen aan producten in een interactieve en gepersonaliseerde omgeving.

Met Surprise! haal je meer resultaat uit een contactmoment en investeer in een lange termijn relatie met je klant.

Gebruik Surprise! op elk product

Jij bent het ultieme visitekaartje van je bedrijf. Mensen doen zaken met mensen en niet met bedrijven. Van bestellingen die klanten ontvangen tot relatiegeschenken die je verstuurt. Wij zorgen ervoor jouw producten menselijk worden en jouw lach altijd is gekoppeld aan je bedrijf!

Gebruik Surprise! bijvoorbeeld om klanten te bedanken voor een aankoop, als extra beleving na een voorstelling, als warm welkom op je hotelkamer of als ultieme fan service op merchandise. Of misschien wel op je visitekaartje, voor feestelijke gelegenheden of voor een bedrijfsuitnodiging. De toepassingen zijn eindeloos.

Wij zijn jouw partner in persoonlijk klantcontact

Wij geloven dat jouw verhaal het beste tot zijn recht komt in een gepersonaliseerde omgeving waarin jouw video centraal staat. Geen afleidingen, geen reclame en geen andere video’s. Wij brengen elke offline klant terug naar je online kanalen via diverse marketing mogelijkheden.

Laat klanten na het bekijken van de video bijvoorbeeld direct een review schrijven, stuur ze door naar je sociale kanalen of maak het ze makkelijk om zich in te schrijven voor een exclusieve nieuwsbrief. Een persoonlijke benadering zorgt voor meer resultaat.

Lees de case studies waar we het trotst op zijn

Krijg een idee wat Surprise! zou kosten

Je zit nergens aan vast!

BEREKEN JE PRIJS