Dit zeggen onze klanten over ons

Surprise! is zo'n prachtige toevoeging op onze onvergetelijke verrassingen. Het is heerlijk samenwerken met Robin en zijn team.

Jeroen Kroon van Dist

Eigenaar Unique Surprises

Ik ben boven verwachting blij met mijn Surprise! kaartjes. Ik gebruik het als klantenbinding en om het verrassingseffect. 

Annelies Meester

Eigenaar Lytse Boef

Ik maak persoonlijke en unieke cadeaus en hoort daar een persoonlijk bericht bij. Door een video is dat net weer wat persoonlijker dan een geschreven kaart én je kan meer vertellen. Ook blijft zo’n bericht “langer hangen” als ze “de maker” zien.

Linda Baart

Eigenaar Owned By

Surprise zorgt voor net dat beetje extra wat ik mijn klanten kan geven met een persoonlijke boodschap waardoor ik beter blijf hangen bij mensen. Het idee van Surprise is origineel en ze hebben een goede service. De kaartjes heb ik snel ontvangen en als ik ergens niet uitkwam met het opnemen van de video dan kreeg ik snel antwoord voor een oplossing.

Debra van der Heide

Eigenaar van Dsocials

Ik ben zeker blij met mijn Surprise! kaartjes! Het is een unieke manier om je klant te bedanken voor zijn aankoop.

Maciël Janssen

Eigenaar MA-CIEL Kidslifestyle

Surprise! is een super leuke oplossing om toch verbinding te krijgen met je klant. Het is persoonlijk en praktisch. 

Elke Claessens

Eigenaar Planvrouw

We zijn blij met onze bestelling. Surprise is een toevoeging aan ons assortiment om de Cadeaukaart nog persoonlijker te maken. Het werkt heel gebruiksvriendelijk.

Karin van Oevelen-Schurer

Sales manager YourGift cards

Ik ben erg blij met de kaartjes van Surprise! Robin en zijn team zijn erg behulpzaam en reageren vlot bij een vraag. Ik was op zoek naar een unieke manier om mijn klanten te bedanken en dat heb ik gevonden met Surprise! 

Manuela van der Mey

Eigenaar Touch of Bali