Investeren in je bestaande klant is één van de beste bestedingen van je marketingbudget. Start nu met de Surprise! bedankkaart!

Jouw marketing in de Surprise!

Het scherm voor het bekijken van de video

Met Surprise! breng je een offline klant altijd weer terug naar je online kanalen. Ons platform is vrij van advertenties en andere video's, waardoor jouw video altijd in de spotlight staat.

De ontvanger van jouw Surprise! kan met elke mobiele telefoon de QR-code scannen om op het beginscherm van jouw videopagina terecht te komen.

Compleet met jouw logo, naam en website en zelfs met de mogelijkheid om dit te doen binnen je complete branding. Zo weet de ontvanger direct van wie de boodschap afkomstig is. 

Bekijk snel onze producten!

Het scherm na het bekijken van de video

De ontvanger zit na het bekijken van het filmpje in een positieve mindset, waardoor het veel gemakkelijker is om ze te verleiden om direct een actie uit te voeren. In het eindscherm van jouw videopagina bieden we daarom diverse mogelijkheden.

Via een button leid je de ontvanger direct naar een pagina naar keuze. Zo kan je ze bijvoorbeeld doorsturen naar je reviewpagina, naar je blog of naar je nieuwe productlijn. Met de drie actiebuttons leid je de ontvanger direct naar je meest belangrijke sociale kanalen om ze sterker aan je te binden. 

Door de verschillende mogelijkheden die het kaartje biedt, wordt het einde van de customer journey hiermee het begin van een nieuwe bestelling en een duurzame relatie. 

Bekijk snel onze producten!

Jouw unieke kaartje met eigen design

De video samen met de marketing mogelijkheden geeft jouw bedrijf geheel nieuwe en innovatieve mogelijkheden om het in je marketingstrategie te implementeren.

Wil jij je kaartje nog unieker maken? Met Surprise! is het altijd mogelijk om gratis je eigen design aan te leveren. 

Jouw eigen design is hiermee de kers op de taart voor de ultieme wauw-factor. 

Bekijk snel onze producten!

Deze bedrijven gebruiken Surprise! nu al

Heb je nog vragen?

Met Surprise! leidt je een offline ontvanger weer terug naar je online kanalen. Het is een moderne variant van een klassiek marketing kanaal. Dit biedt innovatieve mogelijkheden van gebruik voor verschillende momenten. Vragen?