Hoe help jij je personeel tijdens deze Corona-pandemie? Lees onze tips hoe je video kunt inzetten om je personeel te bedanken.

Surprise! is er speciaal voor ondernemers

Ontwerp gratis je eigen kaartjes

Of je nu kiest voor een standaard ontwerp dat wij aanbieden. Je kunt altijd kiezen voor gratis opties! Of het nu een eigen ontwerp op de achterkant van een kaartje is (in plaats van onze standaard uitleg) tot een volledig eigen ontwerp vóór én achter!

Jouw kaartje is in te zetten voor verschillende momenten

Je kan er voor kiezen om zowel de voor- en achterkant zelf aan te leveren. Denk hierbij aan je volledige visitekaartje. Je kan er ook voor kiezen om een ontwerp van ons te combineren met je eigen ontwerp. Zo krijg je super makkelijk jouw visitekaartje op de achterkant van één van onze standaardontwerpen. Jij bepaalt precies hoe je het wilt hebben!

Bestel vandaag nog je eigen ontwerp!

Wij zetten al je bedrijfsinfo op je bestelde kaartjes

In de Surprise ben jij als ondernemer niet alleen zichtbaar met een filmpje. Ook je logo, website en webshop zijn altijd zichtbaar en direct klikbaar binnen de Surprise! Daarnaast kan je de ontvanger direct een actie laten uitvoeren na het bekijken van je filmpje. Leidt ze naar je sociale kanalen of elke willekeurige webpagina of kies voor een kortingscode.

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, nemen wij binnen twee dagen contact met je op om de informatie op te vragen. Wij zorgen er dan voor dat deze informatie op je kaartjes is verwerkt voordat jij ze ontvangt. Jij hoeft hier dus helemaal niks voor te doen!

Super gemakkelijk te gebruiken tijdens drukte

Om het jou gemakkelijk te maken kan je ons een video sturen die wij direct op al je bestelde kaartjes zetten. Zo weet je zeker dat er altijd een filmpje op je kaartje staat wanneer je het weggeeft. Wel zo handig tijdens de drukte.   

Een persoonlijke video op één kaartje is ook altijd mogelijk

Wil je een persoonlijk filmpje opnemen per kaartje, dan kan dat ook! Scan het kaartje met onze app en neem een filmpje op of upload een bestaand filmpje uit je bibliotheek. Het filmpje dat wij van te voren op je kaartje hebben gezet, wordt hiermee overgeschreven.  

Hoe meer je besteld, hoe lager de prijs

Surprise! is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Daarom zijn al onze prijzen standaard exclusief BTW.

De prijzen van onze kaartjes is opgebouwd via een staffel. De startprijs van één kaartje is €2,00. Hoe meer kaartjes je koopt, des te goedkoper het wordt!  

Geen kaartjes, maar wel persoonlijke video's op jouw product

Wil je ons videoplatform op een andere manier gebruiken? Bijvoorbeeld alleen de QR-code in combinatie met jouw product of dienst. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

custom Surprise integratie?
Neem contact op!

Maak alles wat je klant ontvangt nog persoonlijker

Met Surprise! breng je jouw offline klant sneller terug naar je online kanalen. Door de beleving en customer journey nog persoonlijker te maken voor je klant, bouw je aan een sterke relatie.  

Maak van je klant je beste promotor

De persoonlijke benadering zal er voor zorgen dat je klant veel sneller fan wordt van je bedrijf. En klanten die fan van je zijn, zijn jouw beste promotor!