Hoe help jij je personeel tijdens deze Corona-pandemie? Lees onze tips hoe je video kunt inzetten om je personeel te bedanken.

Surprise! is het platform voor persoonlijke video's!

samen kunnen we je bedrijf personaliseren

Ultieme vorm van personalisatie

Iedereen wordt blij van een positieve verrassing. Jouw bedrijf kan dit perfect inzetten als onderscheidend vermogen om je merk nog toegankelijker te maken.

Met Surprise! zet je een persoonlijke video op elk product voor elk moment!

Vergroot de merkbeleving, versterk de binding tussen mens en bedrijf en investeer in een sterke relatie. Zelfs op afstand.

Maak mensen fan van je onderneming

Loyaliteit ontstaat vanuit emotie. Het komt voort uit een gevoel van waardering, het vertrouwen dat iemand je geeft en de moeite die iemand voor je doet.

Maak een menselijke connectie om de verwachtingen te overtreffen!

Nog altijd is mond-tot-mond reclame de sterkste vorm van marketing. Door de persoonlijke benadering maak je mensen fan van je onderneming en tover je zo om tot je allergrootste promotor.

Altijd een plek binnen je marketingstrategie

Surprise! past altijd binnen je marketingstrategie, van kleine campagnes tot grote projecten, van beginnend contact tot after sales en van personeel tot aan klanten.

Geef een bijzondere ervaring om mensen om te buigen van 'tevreden' naar 'zeer tevreden'!

Net dat stapje extra zetten in communicatie, levert op lange termijn meer rendement op. Nieuwe mensen aanbrengen kost uiteindelijk altijd meer dan bestaande mensen bij je houden.

Surprise! aanbieden aan je eigen klanten?

Als Surprise! reseller kan jouw onderneming ook persoonlijke video's aanbieden. We horen graag hoe je ons in wilt gaan zetten!

Begin vandaag nog als reseller

Super eenvoudig en veelzijdig in gebruik

Om het jou gemakkelijk te maken kun je er altijd voor kiezen om één filmpje voor je hele bestelling te gebruiken. Of je bestelling nou twee of tien duizend Surprises! bevat. Wel zo handig tijdens drukte.

Maak elke Surprise! nog persoonlijker door elke video uniek te maken!

Liever een unieke video voor een speciaal iemand? Je upload jouw video gemakkelijk via onze Surprise! app. Zo kun je toch altijd een persoonlijke video geven wanneer het jou uitkomt en de situatie daarom vraagt. 

Jouw bedrijf staat altijd in de spotlight

Ons platform is altijd vrij van advertenties, de focus ligt altijd op jouw videoboodschap. Compleet met jouw naam en logo en zelfs met de mogelijkheid om dit te doen binnen jouw branding.

Verleng de customer journey en leidt na de video gemakkelijk door naar je socials of andere content!

Wij weten namelijk hoe belangrijk het kan zijn om een ontvanger weer terug te brengen naar je online kanalen. Gebruik dit moment in je voordeel, want plezier zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn een actie uit te voeren.

  • Jouw website of specifieke landingspagina
  • Je sociale media kanalen
  • Een duidelijke knop in vervolg op je boodschap

Deze bedrijven gebruiken Surprise! nu al

Vertel ons hoe jij Surprise! wilt gaan inzetten

Wil je ons videoplatform op een andere manier gebruiken? Bijvoorbeeld alleen de QR-code in combinatie met jouw product of dienst. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.